top of page

ELLIS IN VER-WONDERLAND

Mijn  avontuurlijke zoektocht bestond uit het verslinden van veel  boeken, het volgen van retraites en meditaties, workshops en lezingen, het krijgen van consulten en het speuren op het internet. Daarbij kreeg ik begeleiding van inspirerende mensen. Onderweg leerde ik patronen zien en leerde ik mijzelf steeds beter kennen. Ik herkende verschillende patronen als afweermechanisme, vluchtreacties en mijn overlevingsmechanisme. Ik ontdekte wie ik werkelijk ben en deze reis duurt nog altijd voort.

In 2014 volgde ik de opleiding energetische massage en hartcoherentie.  Aanraking en massage geven bewustzijn van het lichaam. Emoties komen los, herinneringen en overtuigingen worden duidelijk.  Het lichaam vertelt je alles wat je weten wilt,  het is als het ware jouw eigen boek. Het mooie inzicht dat hieruit komt, is dat het vertrouwen zit in het lichaam en niet in het hoofd. De gevoeligheid manifesteerde steeds meer.  Dit alles 

maakt dat de wereld steeds interessanter wordt doordat ik voortdurend ontwikkel, verander, blijdschap voel, stilte ervaar, verbaas en zelf genees.

Ik ontmoet  mensen die ook onderweg zijn en een tussenstop willen maken om stil te staan. Dat doen we veel te weinig. En  juist in die stilte is er van alles te ontdekken. Want juist in de stilte spreekt je lichaam. Ik sta graag samen met je stil. Inlevingsvermogen, intuïtie, de aanraking van mijn handen, stilte en geduld om te laten ontstaan wat er is zet ik daarbij in. 

 

Alle paden zijn uniek!                                                         

Je bent van harte welkom.

Ellis Dullemans

bottom of page